Et unikt koncept

APC rådgiver danskere om deres pensionsopsparing.

APCs koncept er unikt! APCs service og produkt er uvildig rådgivning og analyse af kundernes pensionsdepoter med bedre, og ikke mindst billigere, alternativer for øje. APC hjælper kunderne med at skære omkostninger væk, få overblik over de skjulte gebyrer og vise vej i "tågesnakken" omkring pension. Dette skal i sidste ende give kunderne flere penge til sig selv, når de skal på pension.

APC leder danskere igennem pensionsjunglen og væk fra skjulte gebyrer. Det sker igennem et udpræget omkostningsfokus, fuldstændig transparens omkring markedets produkter og deres virkemåde samt løbende monitorering af kundens pensionsopsparing.

APC leverer værdi til pensionstagerne via både høj pensionsfaglighed i den personlige rådgivning og via stor finansiel indsigt hos APCs finansielle analytikere. Og som phoner hos ELEAD vil du - som kollega til rådgivere der gør en reel forskel for danske pensionsopsparere - opleve, at dit arbejde "giver mening", og at kunderne er meget lydhøre og interesserede, når du først får startet en fornuftig dialog med dem.

Læs mere om APC Forsikringsmæglere på apc.dk.

ELEAD

Strandgade 4C, 1401 København K
+45 7025 7026 - elead@apc.dk

Læs om vores behandling af dine personoplysninger i vores privatlivspolitik.